Alu vhodna vrata za ljubitelje udobja

Izbira novih vhodnih vrat podobno kot nakup vseh stvari, ki zahtevajo nekoliko večji finančni vložek in se kupujejo za daljše časovno obdobje, zahteva tehten premislek. Vsak si namreč želi, da bi bila njegova alu vhodna vrata (ali pa iz katerega drugega materiala) najlepša, najbolj obstojna, izstopajoča in na sploh taka, ki bi poudarila videz celotnega doma.

Alu vhodna vrata

Če svoji izbiri posvetite dovolj časa in premislite o vseh dejavnikih, ki so vam pomembni pri vhodnih vratih, ni dvoma, da tudi vaša vhodna vrata ne bodo najpopolnejša. V podjetju Pirnar na vas čaka ponudba najkakovostnejših vhodnih vrat po zadnjih arhitekturnih trendih, s katerimi lahko polepšate izgled prav vsakega objekta. Že nekaj časa so na trgu najaktualnejša alu vhodna vrata, s katerimi boste dosegli moderen, eleganten in prestižen videz svojega doma. Pri izbiri vhodnih vrat upoštevajte spodnje smernice, da boste dosegli njihovo harmonično ujemanje z objektom, kamor jih boste vgradili.

Izberite material, ki vam nudi največ prednosti

Danes je na trgu  pestra izbira vhodnih vrat, tudi kar se tiče materialov – izberite lesena, če želite videz klasičnosti in brezčasnosti, zaradi ugodnejše cene vas morda bolj pritegnejo PVC vhodna vrata, če pa želite trajen, odporen in obstojen material, pa so prava izbira alu vhodna vrata. Aluminij je vzdržljiv material, na katerega vremenske razmere in UV žarki nimajo popolnoma nobenega vpliva. Prav tako je neobčutljiv na različne udarce, poškodbe in praske ter z leti ne spreminja oblike. Še ena prednost, ki govori v prid alu vhodnim vratom, je njihovo povsem enostavno vzdrževanje – pozabite na lake, premaze in obnavljanje barve vsakih nekaj let – alu vhodna vrata po potrebi le obrišete z vlažno krpo in jih s tem očistite vse morebitne umazanije. Drugega vzdrževanja praktično ne potrebujejo, zato so prava izbira za vse vrste objektov. Z odločitvijo za vhodna vrata iz aluminija boste veliko prispevali tudi k ohranjanju okolja, saj je aluminij naravi prijazen material, ki ga je mogoče v celoti reciklirati.

Barvo in model vhodnih vrat prilagodite fasadi

Pri izbiri vhodnih vrat upoštevajte zunanjost hiše in premislite o tem, ali želite, da vhodna vrata obiskovalcem vzamejo sapo, ko jih zagledajo že od daleč, ali bi raje nekoliko bolj umirjen vhod, ki zaokroža celotno zunanjo podobo hiše. Glede na to se odločite za vhodna vrata v bolj živahnih tonih, ali pa raje izberite bolj umirjene, ki so morda že del fasade. Alu vhodna vrata ponujajo neskončno možnosti barvnega kombiniranja, zaradi njihove trdnosti pa imate tudi možnost izbire poljubnih dimenzij vhodnih vrat – lahko se odločite za nadstandardne velikosti in ustvarite mogočen vhod, ki že na daleč oddaja videz prestiža in s tem celotnemu objektu še dodatno povečate vrednost.

Alu vhodna vrata

Odločite se za varnost in izolativno zaščito

Alu vhodna vrata veljajo za izjemno toplotno izolativna, s čimer boste veliko prihranili pri stroških za ogrevanje oz. ohlajanje. Zagotavljajo prijetno izkušnjo bivanja in najvišjo stopnjo udobja. Poskrbljeno je tudi za visok nivo varnosti, saj so opremljena z večtočkovnim zaklepanjem, poleg tega v podjetju Pirnar dobite vhodna vrata z najmodernejšimi načini zaklepanja, kar nepovabljenim gostom praktično onemogoča vstop v objekt. Izberete lahko odklepanje s čitalcem prstnih odtisov, odklepanje s pomočjo kode, najnovejša tehnologija pa omogoča celo odpiranje vrat s prepoznavanjem obraza.

Ne pozabite na estetsko plat vhodnih vrat

Veliko ljudi se za alu vhodna vrata odloči že iz razloga njihove vizualne podobe. Eleganco in veličastnost, ki jih premorejo ta vhodna vrata, lahko še poudarite s kombinacijo aluminija in stekla. Obsvetlobe in nadsvetlobe so odlično dopolnilo, ki vhodni prostor naredijo svetlejši in bolj odprt. Poleg tega se lahko odločite še za dodatno osvetlitev z LED lučkami, da bodo alu vhodna vrata osvetljena tudi ponoči, veliko možnosti za poigravanje z detajli pa ponuja tudi široka izbira dodatkov kot so potezala. Lahko pa se odločite tudi za vrata z nevidnim potezalom, ki se prikaže samo ob odklepanju, nato pa elegantno izgine nazaj v ploskev. V podjetju Pirnar bodo izpolnili vse vaše želje in poskrbeli, da bodo vaša vhodna vrata zasijala v vsej svoji mogočnosti.